Саша Илич: Така се печелят титли (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич сподели мнението си след успеха с 1:0 над Спартак Варна в мач от 24-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион „Българска армия“.DSPORT.BG

ЦСКА не впечатли, но се справи с последния на „Армията“

„Изключително труден мач. Започнахме отлично, имахме контрол над играта и вкарахме гол навреме. След това пропуснахме няколко положения. Вероятно и заради позицията, на която се намираме, трябваше да покажем мъжка борба в последните 15 минути и да спечелим трите точки. Най-важното е, че спечелихме“, започна Саша Илич.

„Идва пауза и ще имаме време да възстановим играчите. Доволен съм от всички, не хваля играчите индивидуално, но Станислав Шопов изигра страхотен мач. По този начин се печелят титли, но така е най-сладко. Продължителността на добрата ни игра трябва да бъде по-дълга“, заяви сръбският специалист.

„Тези отбори също имат своята цел и няма много голяма разлика. Те се борят за оцеляване, ние за нещо по-голямо. Всички такива мачове бяха трудни, но за щастие, спечелихме всички тях. Очакваме да си починем и да се подготвим за следващите два месеца, които ще бъдат решаващи“, завърши Саша Илич.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS