Моралес: Изпуснахме две точки, но една влезе в касата

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес поздрави своите футболисти за представянето срещу Пирин. Двата отбора, борещи се за оцеляване, завършиха наравно 0:0. Моралес призна, че се чувства съжаление, че са загубени две точки, но в същото време е взета една и няма време за навеждане на главите.DSPORT.BG

„Искам да поздравя момчетата за себерздаване. Нас ни пристискат точките, Пирин също иска. Игрово нещата се получиха доста добре. Ситуациите, които създадохме очаквах да ги завършим по-добре. Играхме мъжко, търсихме докрай гола, но не се получи. Изпуснахме две точки, но една влиза в касата и се продължава напред. Няма време да съжаляваме, да навеждаме главата и да не се борим докрай“, каза Моралес.

„Много е трудно, даже и Херо вчера призна, че когато отборите са в дъното на класирането липсва самочувствие да завършим атаката. Тренираме го, но на мача не го правим. Днес създадохме много, но не завършвахме добре. Поне стигаме до последната ситуация. Само с тренировки и самочувствие ще стане. Няма да стане, ако не си вярваме“, добави той.

„Паузата не е много малка тази година, три седмици. Ще играем две силни контроли. Трябва да подобрим тези неща, в които сме силни, и ще ги тренираме. Моят десен крак например винаги ще е по-силен от левия. Ще подобрим и тези неща, които ни липсват, в последната фаза от играта“, каза още наставникът на врачани.

Устремен Ботев Вр не успя да намери път към вратата на блестящ Янко Георгиев

Христо Янев: Враца е негостоприемно място

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS