Загорчич: Проблемът ми е ясен, надявам се срещу ЦСКА да ни тръгне (ВИДЕО)

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след отпадането на водения от него тим от Локомотив София след загуба с 1:2 в мач от четвъртфиналите на турнира Sesame Купа на България.DSPORT.BG

„Противникът успя да си отбележи двата гола. Мисля, че имахме повече положения от Локомотив София, но като не успяхме да отбележим в първите минути, срещата тръгна в друга посока. Те успяха да развият своите положения. Продължаваме като следващия мач и това е положението“, заяви старши треньорът на Славия.

„Имахме мачове с типичен централен нападател и трудно отбелязвахме. Търсих промяната, за да създам изненада. Ахмед Ахмедов се включи много добре, вкара си гола и се надявам да продължи с добрите изяви. Много ме притесняват изявите ни. Говорим много, опитваме се да бъдем концентрираме и да си отбелязваме головете. Завършваме срещите със загуби с един гол разлика, тъй като опонентите ни се възползват от грешките ни. Надявам се срещу ЦСКА да ни тръгне“, каза още наставникът на Славия.

„Липса на късмет, ние си обичаме гредите. За съжаление, явно не заслужаваме да спечелим. Ще намерим решенията. Проблемът ми е ясен, но той ще остане за съблекалнята и за клуба. Яд ме е заради феновете и момчетата за загубите през този полусезон. Имаме липса на определени футболисти и се надяваме да продължаваме да вървим напред и да изградим състав, но ще имаме нужда от време“, коментира Загорчич.

„Аз съм тук в Славия. Всичко зависи от шефовете. Върша си работата и мисля, че показахме добра игра и резултати през първия полусезон“, завърши Загорчич.

Резерва стана герой, Локо Сф е на полуфинал за Купата след драма, три греди и бавен ВАР

Загорчич отговори на фен със среден пръст

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS