Светослав Петров: Причината за загубата е в мен

Старши треньорът на Септември София Светослав Петров пое вината за загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив на стадиона в парк „Лаута“. Той поздрави наставника на „смърфовете“ Александър Томаш и допълни: „Гледаме напред“.

„Причината основната е в мен. Явно, че това, което имахме като план, не се получи. Нося най—голямата отговорност. Основната причина е в мен“, започна Петров.DSPORT.BG

„Имаше може би, не знам как да го нарека, не точно напрежение, но нямахме това спокойствие да разиграваме топката. Имахме ситуациите, имахме свободните хора, но малко не ни достигна. Допуснахме лек гол точно, когато не трябваше. Дойде от индивидуална грешка. Този гол натежа. Ако беше станало по-рано 2:1, ставаше друг мача. Да, голът, който отбелязахме беше вследствие на грешката на Хоркаш, но футболът е игра на грешки. Разочарован съм, поздравявам Томаш за победата и гледаме напред“, добави той.

„Това трябваше да бъде нашата игра от началото на второто полувреме, не след като допуснахме втория гол. В процес на изграждане е нашият отбор. Мачовете си отминават, но се надявам, че в следващия мач ще покажем друго лице“, каза още треньорът на Септември.

Локомотив Пд се върна на победните релси с успех над Септември 

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS