Моралес: Срам ме е да изляза на улицата, с ръководството ще решим бъдещето ми

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес беше изключително разочарован от загубата с 1:8 от Лудогорец. Той сподели, че с ръководството ще решат бъдещето му. Наставникът на врачани е готов да поеме цялата отговорност и сподели, че ще го е срам да излезе на улицата заради тежката загуба в Разград.  DSPORT.BG

„Когато седнах тук на моя стол, размишлявам нещата. Разбира се, че да играеш срещу Лудогорец, Левски и ЦСКА не е срамно да загубиш, но има значение начинът (по който губиш). „Ние не успяхме да се противопоставим. Допуснахме доста грешки. За съжаление, отборът не беше толкова мотивиран, докато аз бях толкова мотивиран. Аз съм големият виновник и си поемам аз вината за всичко. Опитаха се момчетата да променят нещата, но не успяха. Всичко, което имахме като идеи, не успяхме да изпълним. Пет гола са от статични положения и два гола от контраатака, от лошо подреждане на нашия отбор. Няма оправдание. Загубата боли, много дълго мога да обяснявам“, коментира Моралес.

ADVERTISING

„Не отдаваме причините на отсъствие. Тези, които отсъстват, са добри футболисти, но тези, които влизат, трябва да се доказват, да дават всичко от себе си. Като допускаме три гола от статични положения, много е. Така се получи“, добави той.

„Не съм имал такава загуба през живота като футболист, това е срамно. Това е Лудогорец, ама моля ви се. Това е нашето достойнство. Ще се срамувам да излизам на улицата. Извинявам се на феновете, не трябва това да се получава. Благодаря на всеки, който ме е подкрепил, но ще видим какви решения ще взема от тук нататък“.

„В двубоя с Хебър трябва да играем за шест точки. Директен двубой срещу конкурент за оцеляване. Както ви казах утре е ден за размисъл, ще седнем с ръководството и ще решаваме. Толкова съм разочарован, че ме боли“, каза още треньорът на Ботев Враца.

Отличен Лудогорец видя жалката защита на Ботев Враца и го унижи за рекордна победа през сезона

Петев след 8:1: Има доста неща, които трябва да се подобряват

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS