Дани Моралес: Не съм подавал оставка, ако някой разбира повече от мен, да заповяда

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира нулевото равенство с Хебър Пазарджик у дома в първия мач от 26-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

Три греди, незачетен гол и 0:0 между Ботев Вр и Хебър за начало на кръга

ADVERTISING

„Когато създаваш положения, значи се случва нещо добро. Когато не можеш да завършиш, това е слабост. Обърнахме внимание на това през седмицата. Трябваше да вземем по-добри решения. Една ситуация се случва за 0 секунди. Когато не си готов предварително, не се получава. Надявам се следващия път да е по-добре. Имаше няколко неща от дясната страна, където Мирослав Маринов пробива три пъти“, започна Моралес.

„Разбира се, че когато играеш с трима нападатели като крила. Нужно е време да свикнат един с друг. Идва следващият мач, не се забравя сегашния, но трябва да направим анализи къде сме били добре и къде не. Една такава загуба като тази от Лудогорец, това са 4 статични положения, 2 контраатаки, реално имаше 2 ситуации, които изиграха добре. Аз нямам проблем да загубя, но по какъв начин да загубя. Беше много тежка седмица. Създадохме положения, но не беше най-добрият мач на Ботев Враца. Няма как да говоря нещо против тях, защото са дали всичко на терена. Радвам се, че в тези момчета има характер“, продължи той.

„Имах разговор с шефовете, имах някаква идея, но не съм подавал оставка. Не става въпрос само за Лудогорец, а и за ЦСКА, Пирин. Това е срам. Разбрахме се с клуба да продължим да работим заедно. Седнахме да пием едно кафе, питаха какви са причините да пуснем толкова голове и казаха, че аз съм треньор на Ботев Враца, продължавам и мога да направя много неща. Аз съм много благодарен на ръководството и кмета. Важно е какво мислим ние треньорите. Не е лесно. Никой не идва да види, че съм тук по 10 часа. Лесно е да се седи и да се вика по Моралес. Някой, който разбира повече от мен, да заповяда“, завърши Даниел Моралес.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS