Тодор Янчев: Изстрадахме този успех (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели след успеха с 1:0 над Локомотив Пловдив, че тимът му е изстрадал успеха над “смърфовете”.

“Два равностойни отбора. Отборът на Локомотив Пловдив е един от много силните отбори. Изстрадахме го този успех. Да, с дузпа победихме, но това е част от играта”, започна Янчев. DSPORT.BG

“Трябваше да бъдем по-търпеливи. Започнахме второто полувреме по най-добрия начин и помислихме, че мачът е прикючил и сами си създадохме главоболия в последните минути. Незнайно защо предоставихме инициативата на Локомотив, а те могат да контролират събитията, въпреки че са с човек по-малко.”

“Ивайло Чочев е от нашите водещи играчи и липсата му оказва своето влияние. Освен че е голмайстор, той е лидер. С него играчите се чувстват по различен начин. Надявам се контузията да е възможно най-лека”, каза Янчев относно състоянието на Чочев, който се контузи на загрявката.

“В сряда имаме мач за Купата, който е коренно различен от първенството. На полуфиналите няма слаби отбори. Нашите амбиции също са да играем финал, но няма да бъде лесно срещу отбора на Локомотив София”, завърши треньорът на ЦСКА 1948.

Педриньо е героят на ЦСКА 1948 срещу Локомотив Пд

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS