Петев: Прекалено лесно получаваме голове (ВИДЕО)

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори след успеха с 2:1 над Черно море на „Тича“ в първия полуфинален двубой в турнира за Sesame Купа на България.DSPORT.BG

„Мисля, че не изиграхме лош мач. Бяхме сериозни и те изпълниха моите изисквания. Допуснахме една нелепа грешка за гола. По-добро първо полувреме за нас, а и имахме добър контрол над топката. Добър турнирен резултат“, започна старши треньорът на Лудогорец.

„Всички футболисти са в Лудогорец и имат качества да бъдат тук. Всеки един ще има шанс и е важно да го оползотворят. Добра енергия имаше в мача и съм доволен от показаното“, коментира Ивайло Петев.

„Прекалено лесно получаваме голове, но аз съм сигурен, че нашият отбор има голям потенциал за доразвиване. Ние нямаме нито един лесен мач и подхождаме максимално концентрирано към всеки един мач. Момчетата трябва да бъдат концентрирани и да дадат всичко от себе си“, каза още наставникът на Ивайло Петев.

„Няма как да кажа на играчите, че предстои мач, който е по-важен, той е един всички. При всички положения ни предстои труден двубой с ЦСКА, дали ще има дерби – ще видим в неделя“, завърши Петев.

Лудогорец обърна Черно море във Варна и е все по-близо до първи финал от 6 години

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS