Балтазар: Бил съм на „Емирейтс“ и „Стамфорд Бридж“, но такова нещо не съм виждал (ВИДЕО)

 

Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар говори след историческия първи мач на реновирания стадион „Христо Ботев“, загубен с 0:1 от Левски.dsport.bg

Вулкан от емоции! Левски превзе „Колежа“ при откриването му, резултатът не бе най-важен за Ботев Пд

„Днес искам да бъда емоционален, не рационален. Всеки път пред журналистите съм рационален. Изключително съм разочарован, че не зарадвахме нашите феновете. Бил съм на страхотни стадиони в Англия – „Емирейтс“, „Стамфорд Бридж“, но не съм виждал такова нещо“, започна Балтазар.

„С индивидуална грешка допуснахме попадението. Имахме една изключително чиста ситуация, но уцелихме греда. Това не беше резултатът, който искахме ние и феновете. Ние сме професионалисти. Играчите трябва да са готови са подобен вид атмосфера. Трябва да се справяме. Левски играе пред доста фенове и имат опит в такава ситуация. Тъжен ден за нас. Равенството никога не може да бъде задоволяващо за Ботев Пловдив“, продължи португалецът.

„Феновете бяха феноменални, нямам думи за тях. Страхотно е да видим всички деца и родители. Наша отговорност беше да им дадем това щастие, но не успяхме. Дължим страшно много на привържениците. Това не е позицията, на която трябва да бъдем. Нов стадион, нова атмосфера, трябва да направим крачка напред, изисква се много работа. Докато съм тук, ще изисквам това от играчите“, завърши Бруно Балтазар.

Сини фенове подпалиха сектора за гости на новия ‘‘Христо Ботев‘‘ (ВИДЕО)

Фенове на Левски не успяха да влязат на ‘‘Колежа‘‘

Атмосферата преди и по време на Ботев Пд – Левски (ВИДЕО, СНИМКИ)

Ботев Пловдив откри ”Колежа” (ВИДЕО)

Обстановката преди Ботев Пд – Левски: около „Колежа“ ври и кипи (ВИДЕО)

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS