Петев: Знаех, че ще дойде моментът, в който няма да създадем толкова положения, но ще вкараме (ВИДЕО)

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев поздрави играчите си за себераздаването и мъжката игра при победата с 1:0 над ЦСКА. DSPORT.BG

“Искам да поздравя играчите за тяхното себераздаване и мъжка игра. Първото полувреме направихме грешки, които костваха суматоха пред нашата врата. Малко се поувлякохме по играта. Важното е да спечелиш, не е важно как ще го направиш”, започна Петев.

“Ние обръщаме достатъчно внимание на всеки мач, който ни предстои. За наше щастие не допуснахме суматохи или положения пред нашата врата от статични положения. ЦСКА е доста стабилен на статични положения. Знаех, че ще дойде моментът, в който няма да създадем толкова положения, но ще вкараме.”

“Минали са тези времена, в които съм скачал и съм се радвал. Много емоции има в мен, понякога ги показвам, понякога не.”

“Ние не тряба да бягаме от това, което искаме. Трябва да отдадем заслуженото на ЦСКА. Важното за нас беше да продължим да играем както искаме. Радващо е, че успяхме да спечелим.”

“Психологията в спорта е много важна. Радващо е, че за кратко време успяхме да се съвземем и да постигнем тези резултати. Този мач е свършил, трява да се съвземем, защото след три дни имаме нов мач. Всеки мач е важен и във всеки ще гоним победа.”

“Не искам да коментирам сцените. Спортът и футболът е игра за хората и не мисля, че ен ормално да сес лучват такива неща”, завърши Петев.

Лудогорец свали ЦСКА от върха с железни нерви и шампионски дух, Кабаков едва не прекрати мача

Десподов: Попитах Турицов дали ЦСКА играе за хикс, така изглеждаше (ВИДЕО)

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS