Генчев: Не очаквах да играем толкова страхливо и мудно

„Слабото ни първо полувреме бе разковничето за нашата загуба. Не очаквах да играем толкова страхливо и мудно. През второто полувреме видяхте промяната. Докато не започнем да играем силно през 90 минути, ще продължаваме да губим. В началото на второто полувреме имахме тотално надмощие и тогава трябваше да изравним, но противникът успя да се поокопити“, започна Станислав Генчев.DSPORT.BG

„Не е спокойствието причината, поради която натрупаха такава негативна серия. Ние сме единственият отбор, който играе три мача в рамките на 6 дни. Ние сме единственият отбор, който е подложен това. Изключително е трудно за футболистите. Преди бях забранил на футболистите да говорят за умора, ама сега не може да се работи. Не знам какво са правили от БФС като са определяли програма, да мислят малко за отборите“, заяви старши треньорът на Локомотив София.

„Трябва да играем 90 минути както си можем, а не да правим едно силно и едно слабо полувреме. Отборът на Арда има добри изпълнители, а ние Надявам се, че отборът ще се справи въпреки сгъстената програма, защото от такава ситуация се излиза само с победа“, завърши Генчев.

Ботев задълбочи кризата в Локо Сф след доминация във Враца

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS