Томаш: Пролича си хаоса в играта, убедих се, че трябва да съм брутален (ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след равенството 1:1 със Славия на стадион „Александър Шаламанов“ в двубой от 29-ия кръг в efbet Лига.DSPORT.BG

„Не съм доволен от второто полувреме и играта през втората част. Доволен съм от първото полувреме. На полувремето си говорих с футболистите за нашите си грешки. Получихме гол от тъч и след това не можем да се познаем. Трябва да играем по начина, по който искаме, независимо какво се случва. Пролича си хаоса. Ние дойдохме да се надиграваме и да си вземем мача. Трябва време обаче за това, което искам, но момчетата се старая. Не съм доволен от резултата и играта през второто полувреме“, коментира Томаш.

„Попитах футболистите къде сбърках на полувремето, че говорих съвсем нормално. Убедих се, че трябва да съм брутален понякога.  Те са нашите футболисти на Локомотив Пловдив и аз трябва да ги подкрепям и защитавам. Този път не се получи и заслужаваме това. Всичко си зависи от нас. Ние държим съдбата в ръцете си, така че надявам да влезем в шестицата. Няма да коментирам нещата, които се случиха на терена и не зависеха от мен“, каза още наставникът на Локомотив Пловдив.

„Имам футболист, който ще ми даде ротация и ще даде разлика, но няма да можем да го оправим дори за Левски. През цялата година държахме 4-о място и преди няколко кръга паднахме до 6-о. Имаме проблеми след зимната пауза, вътрешни проблеми, но ще се справим“, завърши Томаш.

Локо Пд пропусна да обърне Славия в края, но запази мястото си в Топ 6

Загорчич: Искахме победата на всяка цена, но не успяхме

Венци Стефанов: От Левски не са платили още за седалките, ти питаш за ЦСКА (ВИДЕО)

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS