Бомба в БЛИЦ: Саша Илич шокирал босовете си в ЦСКА преди битката в Разград!

Снимка: Антон Узунов/Startphoto.bg

Треньорът Саша Илич е взел решение за бъдещето си в ЦСКА. Той даже вече е информирал клубното ръководство за това, което ще се случи след края на първенството. Сърбинът бил категоричен, че се оттегля от Борисовата градина при провал за титлата. Според добре осведомени източници на БЛИЦ Саша има добра оферта, която ще приеме, ако на прегърне най-ценния футболен трофей у нас.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„Илич уведоми фамилия Ганчеви съвсем наскоро. Те много го харесват и искат да го задържат. Категорично против са, защото работят чудесно с него. Но на 90% при неуспех в битката за първото място ЦСКА ще има нов треньор през следващия сезон“, коментират запознати.

“Ако обаче Илич и момчетата му успеят, тогава нещата ще придобият съвсем други измерения. В ЦСКА вярват в това. Още повече, че напоследък тимът играе добре. Даже доста добре”, добавят близки до съблекалнята на стадион “Българска армия”.

Големият мач е утре в Разград. Точно в 20:15 часа топреферът Георги Кабаков ще даде началото на двубоя, който до голяма степен ще определи шампиона на България. Лудогорец излиза на терена с точка преднина.