Ще има ли обрат? Важна среща на Наско Сираков с Мъри след мача на сезона

Снимка: Павел Данев, Startphoto.bg

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е поканил Станимир Стоилов на нова среща между двамата. Както е известно, преди дни Мъри посети „Герена“, за да напазарува от клубния магазин, където се срещна със Сираков.БЛИЦ

Счита се, че босът е направил покана на 56-годишния специалист. Ако Стоилов приеме, той трябва да се срещне със Сираков в понеделник (12 юни). Това ще бъде часове след мача на сезона за Левски. Днес от 19:00 часа „сините“ приемат Арда в бараж за място в квалификационните кръгове на Лигата на конференциите.

3×500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Очаква се Наско Сираков да прави пореден опит да накара Мъри да се върне начело на отбора. Той нямаше успех в предишното си такова начинание преди два месеца, когато Стоилов обяви, че напуска треньорския пост на Левски след победата с 1:0 над Локомотив (София) на 8 април.

Както е известно, само допреди няколко дни се считаше, че фаворит за треньорския пост на „Герена“ е сърбинът Саво Милошевич. В петък БЛИЦ първи съобщи, че 49-годишният легендарен нападател почти сигурно няма да застане начело на „сините“. Сред вариантите за наставник на отбора отново е испанецът Хуан Карлос Карседо, известен като бивш асистент на Унай Емери в Севиля, ПСЖ и Арсенал.