Борисов: Дуче, дръж се за мен и ще станеш много богат

Димитър Ангелов с поредна атака към съсобственика на ЦСКА

Вече бившият председател на централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов за пореден път нападна единия от собствениците на клуба Димитър Борисов. Дучето дори призна, че навръх единия от рождените му дни безнесменът му е заявил “да седи близо до него, за да стане много, много богат”. Ангелов добави, че не се страхува да му поискат отчет,БЛИЦ

“Димитър Борисов работи с финансите, както Дявола чете Библията! Опростих му 40 хиляди лева, с хиляда лева на мач хем плащах на стюарди, хем правех хореографии. Това му е бакшиш. Защо правехме хореографии? Защото е красиво и вдъхновяващо… Дали сме се справяли? Нека хората погледнат снимките от календарите ни…

Да се върна обаче на темата за господин Борисов. Един ден преди мача с Рапид (Виена) той дойде на рождения ми ден. Видяха го 120 човека. Тогава ми каза: “Дуче, дръж се за мен и ще станеш много, много богат”. Да, но моята преданост и любовта ми към ЦСКА са в пъти по-големи. Не го последвах и ето сега какво се случва.

Само ще кажа, че не може той да ми говори за морал, чест, достойнство и обич. Той, който показа документи, където пише, че е спонсорирал с кредити от собствената му фирма ЦСКА, а не са показани парите, които прибра от трансфери. Значи полученото влиза в джоба на “Титан”, а изваденото за ЦСКА е заем, така ли”, заяви Ангелов в интервю пред direktiva.net.

“Има законови действия, с което могат да го направят. Аз не се страхувам от отчет. Нека хората се обърнат назад и погледнат какво се е случило в периода от 2006 година насам”, добави Дучето.