Потвърдиха пореден трансферен удар на ЦСКА 1948

Снимка: Костадин Андонов, Startphoto.bg

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов анонсира сделката за привличането на Антонио Вутов от Локомотив (София). Новината за предстоящия трансфер се появи вчера.

След това собственикът на Локомотив (София) Иван Василев потвърди пред БЛИЦ, че е постигнал договореност с Найденов за 27-годишния атакуващ полузащитник. Босът на „железничарите“ призна, че ЦСКА 1948 ще плати откупната клауза, заложена в договора на Вутов.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Успех, Професоре“, написа в типичния си стил Цветомир Найденов във „Фейсбук“ и публикува снимка на Антонио Вутов с националния отбор на България.

Това ще бъде четвърти български клуб в кариерата на халфа. До момента той е играл за Левски, Ботев (Пловдив) и Локомотив (София). В чужбина е носил екипите на италианските Удинезе, Козенца и Лече, както и на унгарския Мезьокьовешд.

Антонио Вутов е поредният от дълъг списък с нови футболисти в ЦСКА 1948. В листата са още Емил Виячки (Славия), Мики Орачев (Локомотив София), Том Рапнуи (Тулуза), Пиер-Даниел Нгуинда (Льо Ман), Ерденис Гурища (Влазня), Неделко Пишчевич (Борац) и Талис (Лейшоеш).

Успех, Професоре!