Новият нападател на ЦСКА: Идвам скоро

Матиас Фаетон се превърна в перлата в селекцията на ЦСКА за следващия сезон, след като „армейците“ се пребориха за него с 10-кратния шампион на Франция Сент Етиен и швейцарския Йънг Бойс, с който играха в групите на Лига Европа.DSPORT.BG

23-годишният футболист бе купен от втородивизионния френски Гренобъл, като от клуба не назоваха сумата по трансфера, но според авторитетния портал „Transfermarkt“ тя е 2 милиона евро.

В часовете, след като бе представен като нов футболист на ЦСКА, нападателят пусна стори в профила си в Instagram, в което спомена клуба и написа: „Идвам скоро“.

Това „скоро“ все още не е ясно колко дълъг период от време ще бъде, тъй като в момента нападателят, който стана Играч на сезона в Гренобъл през миналата кампания, играе в Голд Къп.

С родината си Гуадалупе Фаетон има да изиграе поне още два мача от турнира, като двубоят с Куба от Група D е на 2 юли, а този с Гватемала – 3 дни по-късно.

Ако пък родината на новия нападател на „армейците“ излезе от групите, то присъединяването му към ЦСКА няма как да се случи, докато тимът на Саша Илич е на лагер в Австрия, на който „червените“ ще бъдат до 9 юли.

Майкъл Естрада е новият нападател на ЦСКА

ЦСКА заздравява защитата с Кордоба

Бивш нападател на ЦСКА подсили Локомотив София

ЦСКА продава Назон, заменя го с Фаетон

Българската връзка при съперника на ЦСКА: Интересен жребий, проблемът на Сепси е вдясно на защитата

Във Франция са сигурни – Матиас Фаетон подписва с ЦСКА

ЦСКА вади 2 милиона, за да надцака Йънг Бойс и Сент Етиен за нападател от Франция

Един от героите на Шериф, торпилирали Реал в Мадрид, е желан от ЦСКА

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS