Шеф на Сепси: ЦСКА е фаворит, ФКСБ ще има много интересен мач с ЦСКА 1948

Генералният мениджър на Сепси Атила Хаднаги е на мнение, че ЦСКА е фаворит в предстоящия сблъсък между двата отбора от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. В същото време той смята, че ФКСБ ще има много интересен мач с ЦСКА 1948.DSPORT.BG

“До мача с ЦСКА имаме два мача в първенството срещу Рапид и Крайова, а освен това спечелихме Суперкупата на Румъния. Ще се изправим срещу много добър отбор от българския шампионат. Смятам, че те несправедливо загубиха титлата в предпоследния кръг на миналия сезон. Тази година със сигурност ще спечелят титлата. Ще имаме много труден двубой с българите, но сме още в началото на сезона и също имаме своя шанс. Разбира се, ЦСКА е фаворит, а ние започваме като аутсайдери, но сме уверени“, сподели Хаднаги в интервю за „GSP.ro“.

„Как гледам на трансферите на ЦСКА ли? Ха-ха… Само преди два дни купи играчи за три милиона и половина. Ние не можем и да мечтаем за тези суми. Парите обаче не играят на терена! Показахме, че сме много добър отбор и имаме своите шансове, ще се стремим да продължим напред“, добави той.

„ФКСБ ще има много интересен мач с ЦСКА 1948. Загубихме от тях с 1:3 в подготовката, ясно… Това беше последната ни проверка. Никак няма да е лесно на ФКСБ, но те са фаворити. Какво бих посъветвал ФКСБ за ЦСКА 1948 ли? Ще играят с отбор, който си подава топката и не се защитава. Те имат свой стил. Ще бъде отворен мач, но вярвам и се надявам, че ФКСБ ще продължи напред”, каза генералният мениджър на Сепси.

ЦСКА официално представи нов нападател (ВИДЕО)

Официално: В Колумбия обявиха трансфера на Кордоба в ЦСКА

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS