Ивайло Петев: Нямаме право така да изглеждаме (ВИДЕО)

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели мнението си след загубата с 0:2 от Балкани в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Наставникът на “орлите” заяви, че е имало много брак в подаванията, а първото полувреме е било едно от най-слабите на тима откакто той е треньор на отбора. DSPORT.BG

Косовски фалстарт за Лудогорец в Шампионската лига

“Особено първото полувреме. Изключително много брак в подаванията. Бяхме бавни. Не разпознавахме ситуацията – кога трябва да подадем, кога трябва да се надиграваме. Това първо полувреме може би е едно от най-лошите откакто аз съм тук”, започна Петев.

“Мачът е свършил. 2:0 не е малък турнирен резултат, но ние нямаме друга алтернатива. Трябва да направим всичко възможно да го стопим.”

“Тези момчета показаха с всички сили как искат да победят. Миналата година не е случайно това, което направи Балкани. Казах, че ако днес сме под 100%, ще имаме проблем. За жалост, излязох лош пророк. Това трябва да ни е обица на ухото. Нямаме право така да изглеждаме.  Не съм видял наченки на отпускане в самите играчи и затова големият въпрос е защо изглеждахме така”, каза още треньорът на Лудогорец.

“Това е големият въпрос за мен. Ако имах някакви индикации, щях да взема мерки. Не мога да кажа – не съм в главата на футболистите. Не искам да вярвам, че е имало няккаво подценяване, защото ние говорихме три дни. Мачът е свършил и трябва да се концентрираме в това, което ни предстои. 2:0 не е малък резултат, но вие видяхте, че в последните 20-25 минути имахме няколко ситуации, в които можехме да отбележим. Ще направим всичко възможно да стопим този резултат в сряда”, добави Петев.

“Аз мисля, че второто полувреме беше по-добро от първото. Имахме ситуации, имахме и греда, но като контрол на топката, може би, противникът се прибра, което е логично. Лош мач за нас”, каза още треньорът на “орлите”.

“Ние имахме план, по който трябва да играем, но действахме бавно. Това остава анализ за мен. Трябва да покажем грешките, защото днес ги допуснахме много.”

“Мачът за първенството е важен. Вески един мач за нас е важен. Най-важният мач за нас сега е в петък и трябва да направим всичко да го спечелим”, завърши Петев.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS