Костов: Не бяхме готови за такъв резултат, очаквахме да победим (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Николай Костов говори след поражението от ЦСКА 1948 с 1:2 на стадион „Георги Аспарухов“ на старта на efbet Лига.DSPORT.BG

За втора поредна година Левски тръгна със загуба от ЦСКА 1948

„Футболът е игра на резултат. Имахме в първите минути някаква скованост, която преодоляхме. Можеше да отбележим и втори гол още през първото полувреме, защото имахме много добра ситуация. Така се разви мачът, че получихме изравнителен гол, който може би смути нашите играчи и така завърши първата част. През втората имахме надмощие над противника, но те се отбраняваха много добре. Аналогично получихме втори гол от стандартно положение“, заяви Костов.

„Това, което тренирахме – не се получи, тъй като играхме малко по-мудно. Нямахме добри взаимодействия в средата на терена. Направихме много грешки, които не бяха фатални, но ни смутиха“, каза още той.

„Част от играта са статичните положения, а противникът се възползва максимално от тях и спечели трите точки. Не бяхме готови за такъв резултат, за съжаление, това е футболът. Очаквахме да победим, но не се получи“, заяви старши треньорът на Левски.

„Да загубим първия мач на „Герена“, няма как да няма психологически разстройства у играчите. Не бяхме подготвени за този резултат, въпреки че ЦСКА 1948 си имат своя добър отбор, но за съжаление, така се получи“, завърши Николай Костов.

Уелтон: По-отдадено ще работим, за да не се случва това повторно

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS