Рибарски: Успяхме да неутрализираме силните страни на Левски (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори след успеха над Левски с 2:1 на стадион „Георги Аспарухов“ на старта на efbet Лига. Наставникът на „червените“ е доволен от факта, че воденият от него тим е успял да неутрализира силните страни на „сините“.DSPORT.BG

„Тежък и труден мач, както и за всеки отбор, който гостува тук. Предварителният ни план за мача сработи. Имахме и късмет при отбелязването на головете“, започна Атанас Рибарски.

„Тренирали сме много статичните си положения, тъй като разполагаме с голям набор от футболисти, които са добри във въздуха. Това ни помага срещу противници, които успяват да ни затворят добре в играта“, каза още той.

„Виждам един нов отбор в наше лице, за който тази победа ще му бъде изключително ценна, за да може да има самочувствие и да се надиграва. Днес бяхме малко по-предпазливи и играхме с много малка доза риск“, заяви наставникът на ЦСКА 1948.

„Нашата цел е да побеждаваме във всеки един мач. Днес успяхме да неутрализираме силните страни на Левски. Липсата на Ивайло Чочев също си оказа влияние при владението на топката“, заяви Рибарски.

За втора поредна година Левски тръгна със загуба от ЦСКА 1948

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS