Илиан Илиев: За мен съдията се справи с мача, нямам претенции към него

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след головото равенство 3:3 срещу Арда в Кърджали в двубой от първия кръг на efbet Лига. Наставникът на „моряците“ разкри, че воденият от него тим трябва да се справи с проблемите си в дефанзивен план. Илиев остана доволен и от работата на главния рефер – Георги Кабаков.DSPORT.BG

Три дузпи, шест гола и без победител между Арда и Черно море

„Независимо, че имахме предимство преди края, сега да не развиваме теории как можехме да не допуснем третия гол или да направим контраатака. Като си вкарал три гола навън и не се победил, то значи, че защитата не е била добра, а да не кажа и по-силна дума. Не успяхме да спечелим първа и втора топка – това ни създаде проблеми. Преди няколко години успяхме да направим най-добрата защита в България, а сега допуснахме три гола. Трябва да увеличим контрола си върху топката, но се надявам с времето да изчистим играта в защитата и да имаме самочувствие при контрола на топката“, коментира Илиан Илиев.

„В някои от приятелските мачове се видяха също грешки в защита, но ние сме длъжни да се справим с проблемите със защитата. Ако не се справим с наличните футболисти, то ще трябва да се справим в кадрови план“, каза още той.

„За мен съдията се справи с мача, нямам претенции към него“, отсече старши треньорът на Черно море.

„Не очакваме нови футболисти в Черно море. Само ако продаден някой от нашите, тогава ще купим до 31 август. Много хора в нашата селекция трябва да разкрият потенциала си“, завърши Илиев.

Атанас Илиев: Не ни достигна малко тарикатлък

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS