Феновете на ЦСКА пак изригнаха срещу “Титан”

“Трагични сте, Измамници сте, Тъпи сте, Алчни сте, Нахални сте”, гневят се ултрасите

Феновете на ЦСКА се изправиха отново срещу шефовете на клуба

Нова атака започнаха фенове на ЦСКА срещу “Титан”. На десетки места из София, най-вече в централната част, се появиха плакати и с ликовете на двамата собственици Димитър Иванов и Иво Иванов. GOL.BG

Лицата на босовете са задраскани, а под тях пише: “Трагични сте, Измамници сте, Тъпи сте, Алчни сте, Нахални сте!”

Ето какво пишат “червените” фенове в декларация:

“Ние, многобройните фенове на ПФК ЦСКА София, искаме нашата светиня да не е опетнена с допинг истории, неизплатени заплати, уредени мачове, продадени титли и т.н. Ние искаме ЦСКА да бъде това, което е бил преди години, а именно клуб от европейска величина.”

“Ние искаме името ЦСКА да се свързва само с едно – с величие. Мислите си, че можете да се справите с нас, но сте сбъркали – никои собственици не са спечелили война с феновете. Имаме чувството, че ни бъркате с някои от Подуене.”

“Искаме също така да не се месите в работата на треньорите, да им осигурявате футболистите, които те искат, а не някакви недоказани имена. Искаме да се работи по подобряването на ДЮШ и базите.”

“Заставаме изцяло зад Стойчо Младенов и неговия екип. Не желаем любимият ни клуб да бъде поле за изява на персони, ползващи отбора единствено и само за свои лични и користни цели!”

“Някой може да каже, че ние само искаме, но ние също така и даваме много – това не са парите за вход на мачовете, това са нашите сърца. Ще се борим до последно.

Титан, махнете се от ЦСКА!”