Луканов: Подходихме абсурдно, след картона трябваше да лимитираме щетите

Старши треньорът на Етър Емануел Луканов коментира загубата с 0:5 от Лудогорец в Разград. Той призна, че след червения картон отборът му е трябвало да лимитира щетите. Специалистът не беше доволен от подхода на своите, като го определи за „абусрден“.DSPORT.BG

„Доволен съм изцяло от първото полувреме, без гола. Перфектно го изиграхме. Затворихме всички пространства и имахме ситуации на контраатака. Можехме да се пропукаме само от далечно разстояние. Точно така и стана. Десният бек на Лудогорец ни вкара. Другият преломен момент беше картонът. След него трябваше да лимитираме щетите. Цяло второ полувреме не беше никак лесно. Не постъпихме мъдро, почнахме да разиграваме топката, което е абсурдно. След 3:0, 4:0 трябваше да лимитираме всякакви щети и този мач да приключи максимално бързо“, каза Луканов.

„Тръгваме да разиграваме топка в центъра, срещу един от най-силните отбори с най-силната халфова линия, на техния терен. Те ти наказват всяка грешка. Трябваше да сме по-зрели, да търсим дълбочината. Дори 11 на 11 пак е трудно. Това сгрешихме. Този подход през първите 15 минути на втората част реши мача. Ние няма да играем повече срещу Лудогорец. Грешките срещу Лудогорец са едни, грешките срещу другите отбори са от друго естество“, добави наставникът на „болярите“.

Лудогорец прехвърли импулса от Европа в България

Доминик Янков: Трябва да спечелим и двата мача с Олимпия

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS