тойчо Стоев: Играхме изключително слабо и то през целия мач (ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев заяви след загубата с 2:4 от Локомотив Пловдив, че отборът е играл изключително слабо и то през целия мач.DSPORT.BG

“Ние играхме изключително слабо и то през целия мач. Не ни се получи нищо – нито в дефанзивен, нито в офанзивен план. За съжаление бяхме доста разпокъсани навсякъде. Във всяка една линия правихме грешки“, сподели Стоев.

„Друго желание имахме за мача, но нищо не ни се получи. Имахме много голям брак в отиграванията. Всяка една атака почти ни беше грешна. Дадохме постепенно инициативата на Локомотив Пловдив, който постепенно с времето добиваше самочувствие, а при нас подейства точно обратното“, добави той.

“При нас още нещата не са стиковани. В дадени линии имаме проблеми. Някои от новите играчи са от една седмица, Траоре е от четири дни. Трябваше да рискувам, за да се опитаме да променим нещо. Докато успеем да се сработим като отбор, ще ни е нужно много време“, продължи наставникът на „столичните железничари“.

„Всеки мач без значение срещу кой противник е важен. Неприятна загуба, но тя вече отмина. Трябва да мислим за мача срещу Левски, за да се представим по-добре, защото това, което видях днес ме притеснява много. Аз се притеснявам от това, което видях днес от моя отбор. Всеки съперник има своите силни качества. По-важното е ние да минимизираме грешките, които допускаме, а те не са малко“, каза още Стойчо Стоев.

Локо Пд обърна мощно Локо Сф за първа победа като гост от ноември

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS