Томаш: Не знам ръководството колко оферти може да откаже

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира изразителната победа с 4:0 над Ботев Враца в последния двубой от третия кръг на първенството. DSPORT.BG

Пловдивският Локомотив прегази и Ботев Вр за втори пореден успех

“Изиграхме добро първо полувреме, не съм доволен как влязохме в началото и как завършихме в края. Това е манталитет, но в крайна сметка тези футболисти заслужават тази победа, постараха се. Искам да похваля футболистите и и естествено публиката, която е винаги зад нас”, започна Томаш.

“Създаваме ситуации радващо е, че започваме да ги реализираме. Много важно за мен беше да не допуснем гол, но допуснахме и грешки.”

“Играем срещу отбор, който в последните мачове показа доста креативно лице. Мисля, че ще стане хубав и открит мач. Който е по-добър да победи”, каза Томаш за следващия мач на Локомотив, който е срещу Левски.

“Аз не деля футболистите си. Всички работят всеки ден и са отдадени, дават всичко от себе си. Тепърва започва шампионатът. На мен ми се иска да има постоянство. То се изгражда със самоуважение, уважение към колегата и публиката и да бъдеш пълен професионалист.”

“Не знам дали е подписал. Мисля, че днес е минал медицински изследвания. Сигурно ще се разделим”, разкри Томаш за Пиер Зебли.

“Оферта имаме за Матеус. Мисля, че ръководството я отказа. Не знам колко могат да я отказват, не съм силен във финансовата част, но знам, че, за да има футбол трябват и пари. Наясно съм, че сигурно ще се продаде някой футболист, за което ме е яд, но не се бъркам там къде не ми е работа.”

“Ще кажа само – работих малко с господин Павел Колев, но мисля, че е пълен професионалист и за мен е удоволствие да работя с този човек. Не съм аз човекът, който може да каже. Само мога да кажа за лицето Павел Колев, че е професионалист и е отдаден на футбола”, завърши Томаш.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS