Емануел Луканов: Все нещо мъничко не ни достига (ВИДЕО)

Старши треньорът на Етър Емануел Луканов бе много разочарован, след като тимът му загуби с 1:2 при визитата си на Черно море в двубой от четвъртия кръг на българското първенство.DSPORT.BG

„Много ситуации пропуснахме. 90 минути дадохме доста от себе си. Поведохме в резултата. Първото полувреме не трябваше да завършва така. Все нещо мъничко не ни достига, нещо малко да вкараме гола и да завършим мача. Черно море имаше повече опит. Този преход от Б в А Група още не сме налучкали ритъма. Има много фактори. Момчетата се раздават, представянето е уникално, но за жалост не вземаме нещо. Следващият мач е в графата задължителни“, заяви наставникът на „болярите“ минути след края на мача във Варна.

„Никой не може да каже дали работата е повлияла положително и отрицателно“, допълни той.

Луканов заяви, че в Етър не очакват нови попълнения: „На този етап не“.

„Казах ви – в графата задължителни, трябва да спечелим три точки. Срещу Лудогорец – не, но срещу Славия и сега не заслужавахме да загубим. С един корнер и едно центриране ни пробиха“, сподели очакванията си той за мача с Берое, който предстои пред Етър.

„Не знам какво да кажа. Вместо да стане 1:2, ние изтърваваме и става 2:1, като има и контузия. Не сме такъв отбор, който може да си позволи лукса да играе с човек по-малко и да прави принудителни смени“, завърши Луканов.

Илиан Илиев: Изключително подценяване на мача

Черно море с обрат срещу Етър за трети пореден успех 

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS