Томаш: Показахме, че можем да сме водещ отбор (ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш поздрави футболистите си за успеха с 2:1 срещу Левски. Според него ключово е било, че домакините са играли със сърце. Той отбеляза, че адекватно са реагирали през второто полувреме, за да запазят преднината си. Наставникът на „смърфовете“ отбеляза, че тимът му е показал, че може да е сред водещите отбори в efbet Лига.DSPORT.BG

„За представянето ще говоря в съблекалнята. Поздравявам момчетата и публиката. Сладка победа, благодарение единствено на футболистите“, започна Томаш.

„Ключовото е, че успяхме да вкараме два гола. Искам да кажа, че беше много важно, че вложихме сърцето си. Когато искаш нещо със сърце, то се случва“, продължи той, след което се изказа ласкаво за съперника.

„Ние много добре знаем срещу какъв съперник излязохме. От началото на шампионата Левски играе по коренно различен начин. Има доста добри изпълнители, но поздравяваме футболистите за начина, по който реагирахме. Исках да проведем мача по друг начин, но това зависи и от противника. Затворихме второто полувреме и успяхме. Първото полувреме имахме три чисти ситуации. Можеше да решим мача в наша полза по-рано. Радвам се за футболистите. Този труд, който полагат в тренировките, трябва да се отблагодари“.

„Персонални оценки вътре в съблекалнята. Радвам се за победата. Показахме предните два мача, че можем да сме водещ отбор. Липсват ни много неща, важно е как ще надграждаме. Имаме следващ много труден мач. Трябва да преборим първо себе си“, каза Томаш на въпрос за представянето на вратаря Динко Хоркаш. Специалистът коментира и смяната на схемата на игра през второто полувреме.

„Има един човек, който винаги ми е казвал престани да правиш красиви загуби, направи грозна победа. Не съм глупав и виждам какво се случва на терена. Днес реагирахме адекватно. Според противника, с поред това в каква ситуация сме, трябва да бъдеш гъвкав в схемата на игра“.

„Аз мога да говоря спортно-технически. За краткото време, в което работим с Павел Колев, се вижда професионализма, който този човек вкарва, както аз и моят екип естествено“.

„Когато тези футболисти осъзнаят и продължават с тези резултати, неминуемо ще има оферти. Аз не мога да коментирам този въпрос пред вас. Има хора, които взимат тези решения. Тепърва започва шампионатът, много рано е да се говори. Има една дума постоянство. Ще ги обсъдим тези неща с футболистите и ръководството“, каза още треньорът.

В Пловдив – бразилците ми са по-добри от бразилците ти, Джовани открадна шоуто на Уелтон

Героят Джовани: Със сигурност ще спечелим големи победи

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS