Стойчо Стоев: Катастрофално първо полувреме

Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев говори след загубата на своя отбор от Арда с 0:1 в мач от efbet Лига. DSPORT.BG

„Гледайки първото полувреме, беше катастрофално полувреме. Въобще не съумяхме, а и може да не опитаме по някакъв начин, този натиск на Арда ни приложи, да редуцираме опасностите пред нашата врата. Второто полувреме беше по-различно. Вече и самата линия на защитата отива по-напред. Скъси се дистанцията между тях и халфовете. Опитахме се да владеем и успявахме в не малка част от игровото време. Проблемът при нас е последната третина, където не успяваме да изградим добра атака и да застрашим противниковата врата. Огромна разлика между първото и второто полувреме“, каза Стоев.

„Винаги, когато нямаш по-широк състав, оказва внимание. Проблемът е във фаза на атака. Там се вижда, че имаме проблеми. Сега с привличането на Мечев ще имаме по-голяма креативност в средата на терена и острота на фланга. Проблемът ще е във фаза на атака, където не успяваме да създадем нужния брой голове ситуации, за да реализираме“, допълва той.

„Сега трябва да видите какво ще е удоволствието и на Франса, защото това, което виждате след мача – кракът му е отекъл. Надявам се лекарите да го вдигнат, тъй като като е ключов играч и не създава острота в предни позиции“, завърши специалистът.

Лъчезар Котев герой за Арда срещу Локомотив София

Тунчев: Не трябва да пазим резултата, а по-рано да си решаваме мачовете

 Новините на Dsport и във  FacebookViberYouTubeTikTok  и  Instagram !

 Мобилният App на Dsport вече е тук – изтеглете за  Android  и  iOS