Бакеро: В малките моменти нещата бяха срещу нас и това реши мача

Старши треньорът на Славия Хосе Мари Бакеро бе много разочарован след тежкото поражение с 1:5 от Черно море в двубой от петия кръг на българския футболен елит.DSPORT.BG

„Загубихме от страхотен опонент в страхотна форма. В първите 20 минути имахме колебания и допуснахме 2 гола. В малките моменти нещата бяха срещу нас и това реши мача“, заяви испанският наставник минути след края на мача на стадион „Александър Шаламанов“.

„Завършихме първото полувреме по добър начин, с добър футбол. На почивката и след нея бяхме убедени, че можем да се върнем, но ситуациите и дузпата показаха, че не сме прецизни в действията си“, допълни той.

Той открои ситуациите, които са решили мача: „Започнахме мача с липса на прецизност. В малките ситуации нещата бяха срещу нас. При втория гол може би имаше нарушение срещу наш футболист, но това не бе проверено. Малките детайли бяха срещу нас. Извиняваме се на феновете и сме много тъжни“

„Трябва да анализираме целия мач и ще работим. Трябва да сме силни, за да се върнем към добрите резултати“, заяви легендата на Барселона.

„Да, имахме проблеми с Людовик Соарес. Клубът ще обясни каква е ситуацията с него и затова трябваше да играем с Денислав Александров“, коментира Бакеро пускането на Денислав Александров като бек.

„Трябва да анализираме този мач и да работим“, завърши той.

Черно море би Славия като тъпан в ”Овча Купел” и излезе начело в класирането

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS