Преди България- Армения

Днес от 21:00ч пряко по БНТ1 и sport.bnt.bg България излиза за първа победа в квалификациите за Световно първенство.

Селекционерът на трикольорите Любослав Пенев е убеден в успеха на националите и призова феновете да подкрепят “лъвовете”.

Билети все още има и  те са с цена: 30 за сектор А, 20 за В, 10 за Б и Г.SPORT,BNT,BG

За България единствената промяна е в атака. Очаква се на мястото на Емил Гъргоров да започне Илиян Мицански, който асистира за второто попадение срещу Италия.

Aрменците направиха първа тренировка на стадион Васил Левски. Селекционерът Вардан Минасян ще започне с тактика 4-4-2, като в атака ще действат нападателя на руския отбор Кубан- Маркос Пицели и Юра Мовсисян.

Треньорът на гостите сподели , че сега България е много по-различна от преди. Сега тимът е много по-агресивен и скоростта е по-висока. Минасян призна ,че е респектиран от трикольорите ни и очаква тежък мач.

131-и мач с екипа на Армения ще запише защитника и капитан на тима Саргис Овсепян. Армения е първа в групата с 3 точки, след като на старта на квалификациите победи Малта с 1:0.

Досега “трикольорите” никога не са се изправяли в официален мач срещу този противник, но статистиката е в наша полза. Лъвовете нямат проблеми в домакинствата си срещу отбори от бившите съветски републики