Николай Панайотов: Пропуските направиха мача по-изнервен (ВИДЕО)

Новият треньор на ЦСКА 1948 Николай Панайотов изрази задоволството си от победата с 1:0 срещу Етър. Според него тимът му е създал достатъчно положение, за да вкара повече от един гол, а пропуските са изнервили мача.DSPORT.BG

„Как видях срещата? Радвам се, че отборът стартира добре. Бяхме агресивни от самото начало на мача, имахме контрола върху топката и наситихме средната им зона, където Етър се беше групирал добре. Създадохме достатъчно на брой ситуации да отбележим повече от един гол“, каза Панайотов.

„Не мисля, че сме предали случващото се на терена. Настана хаос с оглед статичните положения. Знаем, че Етър разчита на статичните положения. Това беше проблем. Многото пропуски направиха по-изнервен мача“, продължи той.

„Ние започнахме с фалшива деветка, тъй като имахме идея да вкараме още един човек между линиите. Това ни беше като идея. Така сме преценили и смятам, че не беше грешно“.

„Много важно беше отборът да запише ценна победа, липсваше ни последните кръгове. Променихме малко начина на игра. Изключително съм доволен от тяхното раздаване, тренировъчния процес. Надявам се така да продължат. Има голямо качество в отбора“.

„Георги Русев има мускулен проблем и затова го няма в групата. Решихме да го запазим. Трябва да запази начин, по който играем. Ако създаваме такива положения, трябва да ги отбелязваме. Резултатът можеше да е различен. Накрая всичко можеше да се случи“, каза още наставникът на „червените“.

Ивайло Чочев върна ЦСКА 1948 на победния път

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS