Костов: Последната е минутата на Левски, невероятна футболна вечер (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Николай Костов сподели мнението си след героичното равенство на „сините“ 1:1 срещу Айнтрахт Франкфурт в първи мач от плейофите на Лигата на конференциите.DSPORT.BG

„Искам да поздравя публиката, която още веднъж създаде невероятна атмосфера. Невероятна футболна вечер. Стана много добър мач. За съжаление, започнахме с гол в нашата врата. Това промени психологията. Имахме смутени играчи. Второто полувреме излязохме по-уверени. Натиснахме педалите, наградата е голът – той е за нашата публика. Още един гол в последната минута – като че ли е минутата на Левски“, започна Костов.

„Невероятна битка. Бориха се от първата до последната минута. Отборът на Айнтрахт е много добър, стабилен. Здрави физически са им играчите. Не се предадохме, бяхме възнаградени накрая. Тепърва ще наблюдаваме епизодите. Ще видим защо грешахме толкова лесно. Тепърва ще дойдат анализите. Не сме се огъвали, играхме за победа. Справихме се добре в днешния мач. Трябваше нещо да променим, след като губихме. Хитростта я получихме. Айнтрахт беше разпределен по различен начин, нямаше как да променим нещата, защото този шум, който създадоха феновете, нямаше как да извикаме играчи. Променихме постройката, но трябваха няколко минути. Доминирахме“, продължи той.

„Петрис няма проблем, изморил се е. Няма как веднага след мача да кажа как ще подходим на реванша. Ще направим стратегия да затрудним домакините. Остава ни надеждата да се борим за победа в следващия мач. Вярвам в моите играчи. Те също почувстваха, че могат да се борят с отбори като Айнтрахт. Отстъпваме по физика, мощни играчи, много бързи, скоростта е друга. Много добри взаимодействия в прехода между защита и атака. Трябва да решим как да стопираме това“, каза още Николай Костов.

Голям Левски игра на високо европейско ниво, надигра Айнтрахт и стигна до хикс

Екстаз в радиоефира: Стефан и Вальо за гола на Левски срещу Айнтрахт (АУДИО)

Наско Сираков: На гостуването няма да отидем да се предаваме, предстоят ни добри неща (ВИДЕО)

Батков: Скандално съдийство, не е изненадващо

Краев: Ще се борим докрай за мечтата на сините фенове

Андреев: Поредна синя луда европейска вечер

Баждеков: Съдийството не беше справедливо (ВИДЕО)

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS