Елитният гръцки Кифисия, където играе българският национал Илиан Илиев-младши, обяви на официалния си сайт подробности за изненадващия трансфер на десния бек Емануел Шакич в ЦСКА. От информацията става ясно, че 32-годишният австриец е разтрогнал по взаимно съгласие договора си с Кифисия, където премина само преди два месеца от Йоникос. БЛИЦ

„Емануел беше изключителен пример за професионализъм е етика още от първия си ден в клуба. Офертата, която получи от ЦСКА, е възможност, каквато се случи веднъж в живота. Кифисия, държайки своите цени и принципи, не може да ви позволи да застане на пътя на футболиста в този важен момент от кариерата му. Президентът Христос Прицас и Бордът на директорите благодарят на Емануел за неговия принос към клуба и му желаят всичко най-добро в кариерата“, обявиха от гръцкия клуб.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Както е известно, трансферният прозорец в България се затваря на 7 септември и следните данни е възможно само привличането на свободни агенти. Пазарът в Гърция пък е отворен още два дни и ще приключи с изтичането на 11 септември.

Следва трансфера си от Йоникос в Кифисия Емануел Шакич е взел участие в три мача на отбора. През кариерата си игра още за втория тим на Рапид (Виена), Флоридсдорфер, Австрия (Лустенау), Алтах, Атромитос, Щурм (Грац) и Арис. В Щурм (Грац) десният бек е играл под ръководството на настоящия треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро.