Илиан Илиев: Имаме резерви в офанзивен план (ВИДЕО)

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира победата с 2:0 срещу Берое. Той похвали своите футболисти, но отбеляза и негативите – играта в офанзивен план. Специалистът сподели и за картотеката на бразилеца Брено Тейшейра, която ще се забави.DSPORT.BG

„Добре е, че до 70-ата минута контролирахме всичко и играхме по начина, по който искахме. После отстъпихме инициативата. Не ни създадоха проблеми, но не трябва да постъпваме по този начин. Трябваше да търсим още голове. Доволен съм от представянето. Направихме това, което искахме – да държим повече топката, да въртим фланговете, да търсим празните пространства. Имаме още резерви в офанзивен план. В тази почивка, която направихме, поработихме добре. За нас не беше нужна, но няма как. Натоварихме се физически и може би бяхме по-уморени“, каза Илиан Илиев.

„Добре се движим за момента. Въпросът е да запазим същото желание за игра, знаейки че може да дойде някой мач, който да загубим. Да не отидем в другата крайност. Важното е да знаем, че има и други противници, които също се борят за нещо. Няма да ни е лесно. Ако подхождаме както днес, мисля че ни чака добро бъдеще“, продължи той.

„При Брено Тейшейра е тежка ситуацията. Берое имат хора, които чакат вече два месеца. Сложна е процедурата. Мисля, че след паузата ще е. Едно е дето сме го гледали чрез системите, за които плащаме, съвсем друго е на живо. Той е един нападател със силен ляв крак. Мощен е, има и бързина, но в момента не е в идеално физическо състояние. Надяваме се, докато оправим визата, да го вкараме в добро физическо състояние“, каза още Илиан Илиев.

Черно море заля и южноамериканците на Берое

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS