Треньорът на Локо Сф: Това, което исках да променим, аз го промених (ВИДЕО)

Новият треньор на Локомотив София Данило Дончич бе много щастлив след успеха с 2:1 в гостуването на Славия от 9-ия кръг на българското първенство.DSPORT.BG

„Една много важна победа в първия ми мач с момчетата. Искам да ги поздравя за битката, днес водихме битка по целия терен. Може би мачът не беше толкова качествен, но нашите момчета показаха, че могат и искат и резултатът е налице“, каза той минути след края на двубоя на стадион „Александър Шаламанов“.

„Най-големият проблем беше самочувствието на играчите, които от 8 мача имаха само 2 победи и си мисля, че изградихме добро отношение между мен и тях. Влязохме с хармония в тренировките, а после и в мача. Те играха на 100%, ако не и повече. Успяхме да преодолеем Славия, един добър отбор, на техния стадион. Първото полувреме имахме и малко късмет, защото в един момент те имаха предимство, държаха топката и създадоха положения, но ние с добри и резки контраатаки успяхме да ги елиминираме, вкарвайки две от положенията си“, анализира мача Дончич.

Това, което исках да променим, аз го промених. Това е самочувствието на футболистите и с всеки изминал ден изглеждаме повече като отбор. Надявам се, че ще продължаваме в тази посока“, завърши треньорът на Локо София.

Локо Сф показа на Славия как се прави – нов треньор и победа

Бакеро след петата поредна загуба: Като треньор съм доволен – работа, работа, работа

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS