Керкез: Неприятно е да получиш гол в последата секунда

Душан Керкез остана доволен от играта на Ботев Пловдив при равенството, 2:2, на “канарчетата” с Лудогорец. Той сподели, че е неприятно да се получи гол в последната секунда.DSPORT.BG

“Доволен съм от играта през второто полувреме и как се разви нашият план. Трябва да бъдем честни – първото полувреме беше планирано, за първи 15, 20 минути, в които Лудогорец ни притисна. Имахме проблем да задържим топката. Когато играеш срещу отбор с толкова класа е нормално да играеш по този начин. Направихме няколко промени, техните играчи обаче се справиха. Неприятно е да получиш гол в последата секунда, но мисля, че равенството е справедливият резултат. Искам да пожелая успех на Лудогорец в Европа и на приятел и колега Ивайло Петев.Трябва да работим повече, да се борим. В добра посока вървим. Момчетата тренираха здраво в последните две седмици. Имаме нужда от още малко време. Щастлив съм от начина, по който изглеждахме. Трябва да бъдем като отбор, да бъдем едно цяло. Всички се бореха много”, сподели Керкез.

“Повечето опит. Имат много подобни срещи, в които изостават. Имат много срещи в Европа. Винаги се представят на шампионско ниво. Имаме още много работа, докато стигнем нивото на Лудогорец. Може би предадохме много лесно притежанието на топката в последните секунди”.

“Не обичам да коментирам работата на съдиите. Независимо дали правят грешки, или не. Всичко е част от играта и това се случва. Доволен съм от реферите в днешния двубой. Ако направят грешка, просто така се е случило”.

“Програмата ни е трудна, но трябва да покажем какво означава Ботев. Ботев е голям отбор и когато играеш срещу друг голям отбор, това е дерби. Ще се трудим много и ще гледаме срещите една по една”, завърши Керкез.

Ботев Пд остана без победа и след 17-ото си гостуване в Разград, Лудогорец спаси точката в 99-ата минута

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS