мануел Луканов: Случват се абсурдни неща – Чарли Чаплин се явява на кастинг за двойник Чарли Чаплин и завършва трети

Старши треньорът на Етър Емануел Луканов коментира емоционалното поражение от Локомотив Пловдив с 0:1. DSPORT.BG

„Поражение, наивно поражение. Абсолютно наивно поражение. С човек по-малко, в ситуацията, в която се предлага гол, ние бяхме с двама по-малко, искаме да развием някаква атака и получихме гол. Там е нашата наивност. По детски начин подходихме в тази ситуация. Вместо да извадим топката и времето да свърши и да затворим полувремето при 0:0 и да влезем в контраатаката“, започна Луканов.

„Случва се нещо абсурдно с нашия отбор от страна на тези странни отсъждания. Визирайки червения картон, фал в атака срещу нашия футболист при гола на Локомотив. Това, което се случва е нещо абсурдно. Ще ви кажа как ще го коментирам. Когато Чарли Чаплин е жив се явява на кастинг за двойник на Чарли Чаплин и е класиран на третото място. Това, което се случва с нас е нещо подобно“, каза Луканов.

„Нищо не се обърка, обърка се червения картон и оттам мачът тръква в друга посока. Играем затворено на контра. Нищо не сме объркали, искам да благодаря на тези момчета, защото се раздават. Благодаря на публиката не подкрепям. Стояхме в мача, с човек по-малко играем като равен с лидера до последно. Поздравления за тях. Играхме като равен с равен. Това се обърка, Ние нищо не сме объркали ние. Нашият план го следвахме“, допълни той.

„Ще търсим победа, няма да се предаваме. Играем срещу всички и всеки. Няма да се предадем. Има характер. Трябва да бием Левски. На нас ни липсват точки. Ако може да откраднем нещо от Левски, ще го направим с най-голямо удоволствие“, каза той.

Осма поредна победа за Локо Пловдив в efbet Лига след успех срещу Етър

Томаш: Шампионска победа

 Новините на Dsport и във  FacebookViberYouTubeTikTok  и  Instagram !

 Мобилният App на Dsport вече е тук – изтеглете за  Android  и  iOS