Николай Костов: Не можем да си приложим играта на такъв терен, няма как да стане (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Николай Костов бе видимо разочарован след равенството 2:2 с Крумовград и заяви, че за неговия тим е било трудно да приложи играта си на такъв терен като този на спортен комплекс “Никола Щерев-Старика”. DSPORT.BG

“Днес мисля, че нашият отбор положи максимални усилия да се адаптира към терена и играта на противника. Въпреки че допуснахме гол, взехме преимущество, незнайно защо през почти цялото второ полувреме, с изключение на последните минути, нашите играчи бяха без емоция. Не мога да разбера все още не съм разговарял с тях. Много тежък мач. Очаквахме го. Не можахме да се адаптираме към играта на противника и терена. Началните минути на второто полувреме бяха на много слабо ниво. Да се надяваме, че следващият път като играем на такъв терен ще бъдем по-добри – може би и аз имам грешка в състава. Не можем да си приложим играта на такъв терен, няма как да стане”, каза Костов.

“Всички мачове са трудни. Ние сме Левски и срещу нас всички играят на предела на своите възможности. Отборът на Етър е добре организиран. Мисля, че на нашия терен с помощта на публиката ще сме по-добрият отбор и не трябва много да се вълнуваме, че ще срещнем добре организиран отбор”, добави треньорът на “сините”.

“Всяка загубена точка е важна. Предполагам и за всички отбори, които се борят за челните места”, завърши Костов.

Левски си плати за високомерието срещу Крумовград

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS