Бомба в БЛИЦ: Три любопитни новини в ЦСКА посред нощите

Снимка: Костадин Андонов/Startphoto.bg

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е получил три добри новини в навечерието на вечното дерби с Левски, научи БЛИЦ.  

Късно снощи той е бил информиран, че контузията на Марселино Кареасо от успеха в Пловдив над местното Локо (2:0) не е изобщо притеснителна. Колумбиецът ще е на линия за битката със „сините“ в събота.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Другата вест е свързана с Майкъл Естрада. Еквадорецът, който тъкмо се събуди и взе да вкарва голове, няма да бъде опериран. Той също напусна с травма мача на „Лаута“ и даже беше изнесен на носилка. Първоначално се е предполагало, че контузията е доста сериозна.

Естрада е минал вчера ядрено-магнитен резонанс. Днес му предстои втори преглед. Нападателят обаче най-вероятно скоро ще се завърне в игра. Дали това ще е срещу Левски, ще се разбере по-късно днес или утре. Майкъл обаче няма да отсъства дълго време.

Третата новина е свързана също с мача в събота, стартиращ точно в 14:45 часа. Снощи Ел Маестро е получил уверението от шефовете си, че играчите ще получат допълнителни премии при победа срещу вечния съперник. Засега във вътрешния правилник от настоящия сезон това не беше предвидено. Размерът на финансовата награда се пази в тайна. Футболистите ще бъдат запознати в детайли в петък