Потвърдиха БЛИЦ за страхотна новина в ЦСКА

Startphoto.bg

Нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада тренира на пълни обороти на последното занимание на “червените” и ще бъде на линия за дербито с Левски утре (14:45 часа “Васил Левски”, както БЛИЦ писа по-рано днес.БЛИЦ

Еквадорецът е минал втори преглед, проведен в столична клиника в сряда. На него е станало ясно, че отпадат всякакви съмнение и футболистът ще може да играе в най-лошия случай само през второто полувреме като резерва. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Естрада получи контузия на коляното в понеделник, след като се отличи с гол и асистенция за победата на “армейците” над Локомотив в Пловдив за първенство. Той беше заменен принудително малко преди края на срещата на “Лаута”, а в последствие премина на ядрено-магнитният резонанс.

Изследванията показаха, че нападателят няма увреждане на връзките, но в щаба на ЦСКА не искаха да рискуват с тренировки на пълни натоварвания за колумбиеца, за да избегнат излишни рискове.

Фактът, че Естрада тренира наравно с останалите обаче означава, че треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро твърдо смята да заложи на него.