ЦСКА ще обяви следващите си стъпки по реконструкцията на стадион „Българска армия“ в съвсем скоро време, дори може да още в понеделник. Това става възможно, след като вчера изчете установеният от закона 14-дневен срок за получаване на разрешението, което ще позволи реализирането на мечтата на червена България за нов модерен и стадион на „армейците“.блиц

Преди няколко дни пък стана ясно, че в ДНСК е постъпила поредната целенасочена жалба срещу проекта на клуба. Тогава ЦСКА обяви, че няма нищо притеснително и няма да бъде създаден прецедент с отмяна на вече издадено и подписано от главния архитект на столицата разрешително за реконструкция.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Няколко дни по-късно позицията на клуба беше потвърдена, след като 14-дневният срок за влизане на решението в сила изтече и разрешителното не беше отменено. Плановете на ЦСКА са реконструкцията на „Армията“ да започне в началото на декември. Тя ще отнеме около две години.

На 12 октомври БЛИЦ първи съобщи, че според плановете „червените“ ще позволят на своите фенове да си вземат за спомен части от „Българска армия“ преди съоръжението да бъде разрушено.