Лъжата, която изрече Боби Михайлов, след като подаде оставка (ВИДЕО)

Борислав Михайлов съобщава, че подава  оставката си като президент на Българския футболен съюз . Това се случи след провеждането на Изпълнителен комитет на централата, като на пресконференцията след него Михайлов каза една откровена лъжа .DSPORT.BG

Борислав Михайлов добави оставка 

Той заяви, че нито един български клуб не му е искал оставката, което противоречи на истината.

Ето какво заяви Михайлов след Изпълкома на БФС: „Нито един клуб не ми е търсил оставката, а мен ме избират клубовете. Президентът се избира от футболните делегати, футболът е за феновете, но футболните делегати избират президента“.

Поставката на Боби Михайлов е официално търсена от ЦСКА и Дунав Русе, като за оставка на Михайлов призова и мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков.

„Армейците“ излязоха с  официална позиция  срещу ръководството на БФС след протеста пред Националния стадион „Васил Левски“ на 16 ноември, в която обвиниха именно родната централа за ескалация на напрежението на протеста, проведе преди и по време на евроквалификацията между България и Унгария.

От Дунав Русе публикуваха  позиция , с която заявиха „Няма връщане назад“, на 18 ноември, като в нея „драконите“ написаха още: „вече няма друго решение на масата освен ръководството на БФС да даде своята оставка без право на връщане назад и заобиколни маневри“.

Макар Левски да не публикува позиция, с която да търси оставката на ръководството на БФС, начело с Борислав Михайлов,  мажоритарният собственик Наско Сираков  заяви по адрес на Михайлов: „Братле, дай си оставката, нека те запомнят с нещо добро“.

Попов: Оставката на Михайлов е основание за извънизборен Конгрес, ще се приемат всякакви кандидатури (ВИДЕО)

 Новините на Dsport и във  FacebookViberYouTubeTikTok  и  Instagram !

 Мобилният App на Dsport вече е тук – изтеглете за  Android  и  iOS