Публичен дом стана спонсор на отбор

Собственичката на бордея майка на професионален хокеист

Сочни устни, стройни тела, знойни жени. Всичко това е част от новата рекламна кампания на спортен отбор. Тимът сключи договор за 2,5 милиона евро на сезон с публичен дом. Рекламното споразумение е като изпълнена мечта за собствениците на клуба.БЛИЦ

 
Става дума за втородивизионния хокеен отбор от Германия Ландшут Канибалс. Тимът имаше финансови проблеми, но сега те са решени. Освен това заради новия спонсор ръководството се надява да увеличи и зрителския интерес. “Сексът продава”, коментира говорителят на клуба Юрген Айхбауер.
Заради контракта на тренировъчните екипи на тима ще бъдат изобразени големи сочни женски устни. Оказа, че сделката не е много изненадваща. Собственичката на бордея “Лустра” е майка на германския професионален хокеист  Петер Баумгартнер, който има шампионска титла с Хановер Скорпионс.
“В договоря няма упонета точка, която да задължава нашите играчи да посещават “Лустра”. Това е техен личен избор. Все пак имаме хокеисти, които са семейни. Надявам се, че отборните вечеринки също няма да се провеждат в публичния дом”, заяви изпълнителният директор Юрген Румрих.