Дончич: Победата я подарявам на нашия президент

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич беше удовлетворен от победата с 1:0 като гост на Хебър в първия мач от пролетния дял на шампионата в efbet Лига. Той посвети успеха на президента на клуба Иван Василев.

„Много важна победа за нас. Първият мач в първенството е. Показахме, че дойдохме тук да играем футбол и да искаме повече победата от Хебър. Мисля, че от началото на мача бяхме по-доминантни. Имахме още ситуации обаче не се получи. Една добра, организирана защита. Успяхме да неутрализираме всички атаки на Хебър и не допуснахме нито едно опасно положение“, каза Дончич.DSPORT.BG

„Мисля, че бяхме по-агресивни. Тичахме повече. Показахме, че искаме победата. Тази победа я подарявам на нашия президент. Желая му много здраве“, продължи той.

„Мисля, че напрежението беше отстрани от отбора, а не от съблекалнята. Имаме много добра атмосфера. Много съм доволен от момчетата. Опитаха се някои да направят негативна атмосфера, но не се получи. Радвам се, че показахме, че можем да играем срещу всеки един отбор в България. Трите точки ни дават повече самочувствие“.

„Има още много мачове до края на първенството. Всичко може да се случи. Ние само вървим напред“, каза още треньорът на Локо София.

Локо Сф надви Хебър за първа победа от ноември

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS