Бабич: Уверен съм, че ще направим голяма крачка напред (ВИДЕО)

Новият треньор на Пирин Олександър Бабич дебютира при загубата с 1:2 от Левски. След края на мача той заяви, че предстои да се направят анализи и е уверен, че „орлетата“ ще направят голяма крачка напред.DSPORT.BG

„На първо място загубихме. Ние знаем, че имаме различни цели с тези на Левски. Левски се бори за европейските места, а ние за оцеляване в елита на българския футбол. Що се отнася до мача – през първото полувреме играхме доста организирано. През второто полувреме имаше грешки от нас. Имахме предимство, бяхме с човек повече, но не създадохме много ситуация за гол“, каза Бабич.

„Имахме предимство след червения картон. След него, опитахме да контролираме повече топката. Дадохме обаче инициативата на Левски. Опитахме да играем доста повече по крилата, да създадем ситуации по-близо до вратата на опонента“, добави той.

„Срещу Ботев Враца може би трябва да контролираме повече топката, да сме по-агресивни в преминаването от защита към атака. Ще направим нашия анализ след днешния мач. Уверен съм, че ще направим голяма крачка напред“, каза още треньорът на Пирин.

Дори с човек по-малко Левски надигра Пирин за първа победа през 2024-та

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS