Николай Панайотов: Такава грешка в 90-ата минута няма и в детските формации

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов изрази съжаление за изпуснатата победа на неговия тим, след като Етър успя да изравни в 90-ата минута. DSPIRT.BG

„Естествено, че съжаляваме. Най-вече съжалявам за пропуските. Недобре изиграните ситуации пред вратата на Етър. Такава грешка в 90-ата минута няма и в детските формации. Не мога да разбера как направихме такава грешка за гол, за дузпа“, каза Панайотов.

„Ако бяхме отбелязали бързо втори гол, може би щяха да се успокоят нещата. Етър вкъщи затруднява доста отбор. Публиката ги подкрепяше. Аз лично не виждах как няма да успеем да победим. Имахме ситуации. Второто го почнахме по по-добър начин.”

„Може би в завършването на атаките. Имаме ситуации, но дали последното подаване или завършващият удар – това ни липсва. И с Лудогорец гол от дузпа, и днес гол от дузпа. Това натежава”, добави той.

„Надяваме се Евгений Сердюк постепенно да навлезе. Мисля, че е почти готов. Надявам се да имаме типичен централен нападател и бързо да влезе във форма.”

„Напуснаха ни футболисти, които са голмайстори. Но и останалите играчи са добри и тези на техните позиции. Смятам, че имаме качество. Надявам се отборът да надгради като начин на игра, а и в атака. Но трябва да намалим дефанзивните грешки.”

„Не, мисля, че трябва да си затвърждаваме игра. Днес видях успокоение при 1:0. Започнахме да приемаме играта, не ми хареса. Не сме го поставяли като приоритет. Дано сме по-добри“, завърши Панайотов.

Дузпа в края спаси точката на Етър срещу ЦСКА 1948 

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS