Илиан Илиев: Подведохме се по емоцията

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви след загубата с 1:3 от Лудогорец, че „моряците“ са се подвели по емоцията.DSPORT.BG

„Допуснахме много елементарно втория и третия гол. Подведохме се малко по емоцията. Трябваше да изиграем мача повече с акъл, отколкото със сърце“, коментира Илиев.

„Вторият и третият гол ги допуснахме на контраатака. Такива голове не трябва да допуска един отбор, ако иска да се бори за челно класиране“, добави той.

„Второто полувреме Андреяс, ако беше вкарал една от ситуациите си, можеше да поставим Лудогорец под напрежение. Създадохме доста положения, но не успяхме да се върнем в мача.

Има мачове, които трябва да играем по-умно.“

„Емоцията от резултата ни подведе. Допуснахме грешки, за да станат вторият и третият гол, но не заради липсата на футболисти. Юношите от нашата школа се представиха на ниво. Израства се с мачове.“

„От наша ситуация пред наказателното поле на Лудогорец при 1:1 не застанахме добре в защита и след изритана топка стана вторият гол. Изиграхме мача, както искахме. Създадохме ситуации, за да се върнем в мача. Не може обаче да допускаме такива грешки в защита. Като непобеждаваш няма добри моменти. Със сигурност ще се стремим да се представим по по-добър начин срещу ЦСКА“, каза още Илиан Илиев.

Лудогорец за първи път през сезона излезе начело в еfbet Лига, след като обърна Черно море

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS