Генчев: Напълно заслужена победа, съдията си изсмукваше нарушения от пръстите (ВИДЕО)

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев говори след успех над Локомотив София като гост в мач от 22-рия кръг в efbet Лига. Наставникът на Крумовград остана доволен от играта на своя тим, но не бе от съдийските отсъждания, тъй като „съдията си изсмукваше нарушения от пръстите, за да ни спира атаките“, според думите на Генчев.DSPORT.BG

Крумовград продължава със силните игри, постигна четвърта поредна победа

„Напълно заслужена победа. Мачът мога да го разделя на по-слабо първо полувреме и доста по-силно второ, в което следвахме плана си преди мача. Можехме много по-рано да вкараме и втория гол, но противникът не създаде нито едно положение пред вратата ни“, започна Генчев.

„Важното е, че не допуснахме чисто голово положение. Стояхме добре терена и с всяка следващата минута играхме все по-добре. Обръщаме много внимание на статичните положения в двете фази на играта и се радвам, че се справяме“, каза още той.

„Искам да бъдем агресивни. Съдията си изсмукваше нарушения от пръстите, за да може да прекъсне някоя наша атака, аз затова се ядосвах толкова много по време на мача. Искаме победа в следващия мач, но ни чака труден двубой срещу Локомотив Пловдив, който от много време е с Александър Томаш и смятам, че тази загуба, която претърпяха ще ги мотивира. Ние ще се борим, ако сме по-добрият отбор – нека победим“, завърши Станислав Генчев.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS