Киров: Дано състезателите да се успокоят след този успех

Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров коментира успеха над Ботев Враца с 2:1 като гост на стадион „Христо Ботев“ в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Наставникът си пожелава този успех да повлияе положително на самочувствието на футболистите на Арда. DSPORT.BG

„Хубавото е, че съумяхме да направим обрат. Надявам се той да повлияе на самочувствието на нашите играчи, защото това е аспект, в който имаме проблеми. На няколко пъти разкъсахме линиите си, доста нещо може да коментираме, но важното е, че се предоставят два гола, защото в този показател има стряскаща статистика. Дано състезателите да се успокоят след този успех“, започна Николай Киров.

„Все още опознавам играчите, както и те мен относно изискванията. Ще опитваме различни варианти, за да намерим начина, по който ще се почувствате най-добре“, каза още той.

„Този ​​преход от трансфери се е получила дупка в отбора. Има нови състезатели, които трябва да влязат в нормално състояние и да го опознаем. Ще преценя как може да помогне на състава“, коментира наставникът на Арда.

„Тонислав Йорданов е един от хората, които трябва да работят над игровото състояние. Той не е в резултатите, в което беше .Той е един от хората, които трябва да върнат формата си и да отбелязват не само от статични положения, а и от игрово“, заяви Киров.

Арда обръща Ботев Враца и продължава с трите точки след варварска касапница

 Новините на Dsport и във  FacebookViberYouTubeTikTok  и  Instagram !

 Мобилният App на Dsport вече е тук – изтеглете за  Android  и  iOS